Bredt udvalg af træpiller

Se vores udvalg af kvalitets træpiller til en god pris

Vores udvalg af træpiller

 • Træpiller

  German Pellets Premium træpiller 6mm

  2.932,50 DKK inkl. moms
 • Træpiller

  German Pellets Premium træpiller 6mm & PowerPlus

  3.095,00 DKK inkl. moms
 • Træpiller

  German Pellets Premium Træpiller 8mm

  2.982,50 DKK inkl. moms
 • Træpiller

  German Pellets Premium Træpiller 8mm & PowerPlus

  3.145,00 DKK inkl. moms
 • German Pellets Træpiller 6mm 16kg sække | 896kg

  2.295,00 DKK inkl. moms
 • German Pellets Træpiller 8mm 16kg sække | 896kg

  2.345,00 DKK inkl. moms
 • Red Flame Standard Træpiller 6mm 15kg sække | 900kg

  2.195,00 DKK inkl. moms
 • Red Flame Standard Træpiller 8mm 15kg sække | 900kg

  2.245,00 DKK inkl. moms
 • German Pellets Træpiller 6mm 15kg sække | 750Kg

  1.955,00 DKK inkl. moms

Inden du køber dine træpiller

Vi har samlet en masse information omkring træpiller og øvrigt biobrændsel.
Vi anbefaler at du læser denne information, før du beslutter dig for, hvilke træpiller du vil købe

Hyppige spørgsmål omkring træpiller

Hvor mange træpiller bruger man om året?

Der er mange faktorer i spil, når du skal beregne hvor mange piller, som du skal bruge årligt. Det gælder blandt andet størrelsen på dit hjem, og hvor stort et varmebehov, du har. Lad os sige, du har et hjem på mellem 175-250 kvadratmeter. I det tilfælde vil et træpillefyr med en ydelse på 12 KwH være tilstrækkeligt. Et kg træpiller vil ca. give 5 KwH varme, og et hus i den størrelse vil normalt bruge 5 KwH varme i timen. Det vil altså sige, at for at varme dit hus op 24 timer i døgnet, vil det kræve 24 kg træpiller. 

Det vil sige, at hvis dit træpillefyr kører 24 timer fra start oktober til slut marts – den periode, hvor du har størst brug for din varmekilde. Så skal du bruge 4,5 tons træpiller årligt.

Hvad koster billige træpiller?

Det er muligt at få billige træpiller set i lyset af træpillernes effektivitet. Prisen for billige træpiller vil svinge mellem 1900 – 2100 kroner for en palle træpiller. Her er det vigtigt, at lægge mærke til hvor mange kg træpiller en palle indeholder. Det er også muligt at købe enkelte poser, hvis man kun mangler til et par uger eller dage. 

Det er muligt at spare mange penge ved at bruge billig træpiller fremfor for eksempel et oliefyr. Træpiller er noget billigere end olie, når det kommer til at opvarme huset. Dette skyldes, at olies virkningsgrad ikke er nær så stor som træpillens. Virkningsgraden for træpiller er på omkring 83%, hvorpå et ældre oliefyr (omkring 1995) er 75%. Virkningsgraden beskriver hvor meget materialet udgiver af varme i procent. 

Skal du bruge omkring 4,5 tons træpiller årligt, og du køber dem til en pris på 2100 pr. ton, så vil din årlige omkostning i træpiller være på ca. 9500 kroner. Modsat, skal du opvarme det samme hus med olie og med samme forbrug i mente – altså, over de samme måneder – så vil du grundet virkningsgraden skulle bruge betydeligt mere energi og derved flere penge. 

Det kan derfor økonomisk betale sig at købe træpiller, og det er muligt at finde billige træpiller hos os. 

Du er velkommen til at kontakte os, hvis der skulle opstå tvivl eller spørgsmål omkring træpiller eller træpillefyret. 

Hvad er forskellen på træpiller 6mm og 8mm ?

Der findes to typer træpiller – 6 mm træpiller og 8 mm træpiller. Når det kommer til energiforbruget, er der ingen forskel på de to størrelse træpiller. Det er rent ud sagt, kun et spørgsmål om størrelse. 

Træpiller 6mm 

Denne størrelse træpiller er det primære valg, hvis du ejer et almindeligt træpilleovn. Dette skyldes, at træpilleovnen ofte er lidt mindre end træpillefyret. 

Det smarte ved at investere i ‘træpiller 6mm’ er at du kan få billig træpiller, da de ofte har en højere vægtfylde. Dette gælder selvfølgelig kun hvis du får de leveret i sæk eller frit indblæst, men den højere vægtfylde skyldes, at de pakker sig bedre i sækken – dette gør, at der kan være mere i sækken. 

Træpiller 8mm

Dette er valgt, hvis du ejer et stokerfyr eller et træpillefyr. Det er vigtigt at være opmærksom på indstillingen af dit pillefyr, hvis du skifter pillestørrelse.